Hvad er prisen på en gulvafslibning

Gulvafslibning og slibning af trapper udføres tit i forbindelse med gulvslibning. Som ved slibning af trægulve kan trapper med trætrin afslibes og blive flotte som nye endnu engang.

Hvad er prisen på en gulvafslibning

Gulvafslibning tager længere tid pr. kvadratmeter end afslibning, og prisen udregnes derfor pr. trappetrin og ikke pr. m2. Der findes forskellige metoder til afslibning af trapper afhængig af trappetypen. Her skelnes ofte mellem:

Indvendig trapper
Kældertrapper, hovedtrapper og bagtrapper
U trappe
Trapper behandlet med fernis.
Hvor udføres gulvafslibning?

Alle typer trapper i træ kan med fordel afslibes. Den lille forkant samt den vandrette trædeflade afslibes, og altså ikke Sidestykker, gelænder, gerichter og mellemstykker o.s.v.

Gulvafslibning og afslibning af trapper?

En indvendig trappe er trapper i en bolig, eksempelvis lejlighed eller villa. Hvor til gengæld en trappegang er betegnelsen for trapperne i en bygning med flere etager. Trapper, der før har været overfladebehandlet med fernis må renoveres med rekvisitter, specialmaskiner og udstyr.

Gulvafslibning og afslibning af trapper

Afslibning af trapper foretages med en håndholdt sliber, og iøvrigt efter helt samme fremgangsmåde som ved gulvafslibning. Afslibningen foretages som ved en almindelig fuldslibning af parketgulve:

Grovslibning
Mellemslibning
Finslibning
Let slibning
Polering
En trappe af træ afslibes 4 – 5 gange afhængig af trappefladen. Der startes med en grovslibning og det grove sandpapir, for at fjerne den nuværende overflade. Herpå afslibes der med finere og finere korn, indtil finishen er acceptabel.

Støv og afslibning af trapper og trappetrin?

Afslibning af trappe støver en hel del end en almindelig slibning. Det skyldes at der anvendes små håndholdte gulvslibere, med lille sugekapacitet. Efter afslibningen støvsuges alle vandrette flader, hvorfor støvmængden vil bære begrænset.

Må en trappe overfladebehandles?

Umiddelbart efter afslibningen, må der efterbehandles. Her vil du kunne vælge imellem lak, olie, lud for eksempel med hvidpigment. Hvid lud, hvid olie og hvid lak er efterstræbte løsninger til enhver bolig og hjem. Gulvbehandlingen beskytter og skåner træet, og skaber en slidstærk overflade.

Hvad koster afslibning af trapper og gulvafslibning?

Prisen på http://www.egedahl.dk/artikler og afslibning af trapper afhænger af trappens størrelse og kvalitet samt hvilken overfladeløsning der vælges. Opnå billig afslibning af trapper og trappetrin samt kort ventetid.

Comments are closed.